Bestuur 

 

Voorzitter, Secretaris

 

Berndsen_copy.jpg

Bob Berndsen, MD

 

In 2018 heb ik mijn rol in het bestuur uitgebreid met het voorzitterschap. Ik werk als MD/PhD student aan mijn promotietraject op het Cancer Center Amsterdam op de afdeling Medische Oncologie. Hier verwacht ik mijn promotietraject binnenkort af te ronden. Tevens heb ik bijna 2 jaar ervaring als ANIOS chirurgie en hoop ik dit jaar in opleiding tot chirug te komen. 

 

Penningmeester

 

Emma.png

Emma van der Toom, MD, PhD

 

Met veel plezier heb ik per 1 oktober 2018 het stokje overgenomen van Barbara Bussink als penningsmeester van de Landelijke Vereniging van Genomindeerden voor de Professor Chris Gips Geneeskundeprijs.
Zelf ben ik in 2017 genomineerd door de prijs en heb deze toen ook gewonnen. Inmiddels ben ik afgelopen 24 mei 2018 gepromoveerd, heb ik een jaar als ANIOS Urologie gewerkt in het VUmc en ik zal per 1 april 2019 starten als AIOS Chirurgie (vooropleiding Urologie) in het WFG in Hoorn.
Ik kijk uit naar een leerzame en gezellige tijd in het bestuur van de vereniging.
Begin 2019 zal de jaarlijkse contributie (bij de meesten per automatische incasso) worden afgeschreven. Hierover hebben jullie al bericht.

 

Bestuurslid Communicatie

 

marti_borkent.jpg

Marti Borkent, MD, PhD

 

Na mijn MSc ben ik promotieonderzoek gaan doen in het lab van Konrad Hochedlinger in Boston. Hier keek ik naar genen die het herprogrammeren van lichaamscellen naar stamcellen (induced Pluripotent Stem Cells; iPSC) tegenhouden. Eind 2017 ben ik hiermee gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit. In 2019 start ik -met een jaar ANIOS ervaring op zak- met de opleiding tot MDL arts in het Radboud UMC.

 

Algemeen bestuurslid

 

Gips_Groot.jpg

Prof. Dr. Chris Gips
Emeritus hoogleraar interne geneeskunde en medeoprichter van het LVGGG